Kunstgras sport en spel

Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen, aanleggen, inrichten, herstellen en onderhouden van alle soorten kunstgras sportvelden. Ook hier tekenen we vaak voor het hele project. Vanaf het eerste moment, vanaf de eerste brainstormsessies en schetsen worden we erbij betrokken. Onze kennis en kunde dragen bij aan een goed doordacht en weloverwogen concept. Vervolgens zorgen wij voor de vakkundige uitvoering: van eerste schop in de grond tot en met het plaatsen van de laatste prullenbak. Na het aanleggen van een kunstgras sportveld is het wat ons betreft niet gedaan. Om de levensduur van een sportveld te verlengen beschikken wij over een speciaal opgeleid onderhoudsteam dat met professioneel materieel het kunstgras sportveld in topconditie houdt.

Multifunctioneel sportveld

Een kunstgras sportveld kan worden uitgevoerd met verschillende soorten belijning, hekwerk, sportveldinrichting, vormen en logo´s. Hierdoor ontstaat een multifunctioneel sportveld waar elke doelgroep veel plezier aan beleeft. Op een multifunctioneel sportveld kan jong en oud voetballen, basketballen, hockeyen, handballen, volleyballen en noem maar op. Kortom, een multifunctioneel sportveld is een uitstekende oplossing voor in elke ruimte.

Indoor voetbal

Indoor voetbal is een opkomende trend waar jong en oud, recreanten en topsporters zich uitstekend op kunnen vermaken. Een indoor voetbalveld bestaat uit een kunstgras voetbalveld waar men gewoon met voetbalschoenen op kan spelen. Hierdoor leent indoor voetbal zich perfect voor bijvoorbeeld een sportief personeelsuitje, een spannende indoor voetbal competitie maar ook voor een uitstekend alternatief voor een trainingsaccommodatie wanneer de speelvelden buiten niet bespeelbaar zijn. informatie.

Pannaveld

Pannavoetbal is een vorm van straatvoetbal waarbij op een klein veldje tegen elkaar wordt gevoetbald. Omdat een pannaveld is voorzien van hekwerk of boarding kan de bal niet uit gaan, is het spel intensief en zorgt het voor veel speelplezier. Een pannaveld uitgevoerd met kunstgras is onderhoudsarm en heeft een natuurlijke uitstraling. Een pannaveldje is een uitstekend sportveldje voor bij een voetbalclub of in de openbare ruimte.

Tennisbaan

Kunstgras tennisbaan. Bij de aanleg van een tennisbaan zijn vakkundigheid en nauwkeurigheid vereisten voor optimale sporttechnische eigenschappen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van kunstgras tennisbanen en voert dit uit met speciaal opgeleide vakmensen en professioneel materieel.

Hockeyveld

Een kunstgras hockeyveld is te realiseren met verschillende soorten kunstgras. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van zandgestrooide hockeyvelden, Semi/watervelden en watervelden. Het aanleggen van een hockeyveld vraagt om vakmanschap en een professionele aanpak. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van kunstgras hockeyvelden voor professioneel gebruik maar ook voor de aanleg van een hockeyveld in de tuin bent u bij ons verzekerd van het beste resultaat.