Een goede speelruimte geeft kinderen aanleiding om op hun eigen manier te spelen en te ontwikkelen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bedenken en creëren van unieke speelomgevingen met een natuurlijk en avontuurlijk karakter waarin kinderen kunnen spelen, ontdekken, beleven en ontmoeten.

Bij ons kunt u terecht voor de totale realisatie van uw speelomgeving. Meer dan 20 jaar ervaring en kennis komt samen in ons leveringsprogramma van Robinia speeltoestellen (kernhout, spint- en splintervrij!) tot aan de beste specialisten op het gebied van valdempende ondergronden, grond- en infrawerkzaamheden en onderhoud waarbij een lange levensduur gewaarborgd is. Wij streven de allerbeste kwaliteit na met talrijke speelprikkels die alle zintuigen prikkelen. Wij bieden totaaladvies en realisatie op maat in de hoogste vorm van kwaliteit, veiligheid, service en garantie. Uiteraard voldoen al onze speeltoestellen en valondergronden aan de laatst gestelde Europese normen en zijn voorzien van certificaten, logboeken en onderhoudsadviezen. Tevens maken wij voor u vrijblijvend een 3D ontwerp van de gewenste/beoogde inrichting.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Laat het ons weten, wij staan u graag te woord en desgewenst brengen wij u geheel vrijblijvend een bezoek om uw vragen en wensen door te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Team JJB projectadvies

Joost van den Brink